ONK zijspannen en ST1

Tevens op 17/08: ONK Zijspannen en NK Shorttrack ST1

Naast de GP, zullen de Zijspannen een wedstrijd om het ONK verrijden, deze klasse maakt altijd weer indruk op de ruime baan in Eenrum, ook voor de Zijspannen één de mooiste Europese grasbanen, zeker wanneer de baan hard is worden er enorme snelheden behaald. In totaal staan er 12 combinaties aan de start, 6 teams uit Nederland (Matthijssen/Stel...lingwerf, Detz/Vedder, Noordman/Kremer, Dijkema/Dreyer, Van der Werff/Ros, Detz/Werkman), 3 uit Engeland (Cook/Smith, Harvey/Hogg, Goodwin/Brown), twee uit Denemarken (Larsen/Plesner, Lund/Smit) en 1 uit Frankrijk (Grenier/Sanders).
Na zes van de tien ONK-races wordt de tussenstand aangevoerd door Matthijssen, op slechts vier punten gevolgd door Goodwin.

Close-racing is immer gegarandeerd bij de Shorttrack ST1, de wellicht vaak wat onderschatte Shorttrack klassen behalen ook enorme snelheden en zijn de continue felle, boeiende duels eerder regel dan uitzondering. Na zeven van de 11 NK-races gaat Maikel Dijkstra (Joure) aan de leiding.

Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina