FIM president naar Eenrum

De President van de FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme (International Motorcycling Federation)), Vito Ippolito uit Venezuela, zal a.s. zondag naar Eenrum komen. Het is uitzonderlijk dat de president van de wereldmotorsportbond naar een Nederlands motorsport-evenement komt en Motorclub Eenrum & Omstreken is dan ook best vereerd om hem te mogen ontvangen. Dhr. Ippiloto is zeer geinteresseerd en betrokken bij de GP-Serie van het WK Langbaan en hij zal ook een bezoek brengen aan GP3 in Eenrum om dit boeiende topsport-evenement mee te maken.
Ook in Zuid-Amerika wordt overigens baansport beoefend, zo is er in Argentinië een speedway-liga en vinden daar bijvoorbeeld ook kwalificaties plaats voor het WK Speedway voor Junioren.


http://www.fim-live.com/en/fim/fim-organisation/fim-president/

 

Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina