Woodward meld zich af voor WK

De Australiër Cameron Woodward kampt met een blessure welke hij vorig heeft opgelopen tijdens een speedway wedstrijd in Polen. Bij een crash brak hij zijn bovenbeen. Het been is direct daarna geopereerd maar is nog niet voldoende herstelt.

De laatste onderzoeken hebben aangetoond dat de breuk opnieuw geopereerd moet worden waardoor het been zeker niet op tijd is hersteld.


Ik heb alles ondernomen om zo snel mogelijk weer gezond te worden zegt de 30 jarige Australiër, afgelopen vrijdag ben ik onderzocht in het ziekenhuis van Brisbane. Daar is vastgesteld dat mijn bovenbeen nog steeds een breuk vertoond, en het niet sterk genoeg is om hiermee te racen. De volgende stap is een bot transplantatie.

Het seizoen van Woodward zal niet in maart beginnen waardoor hij zijn plaats in het WK Langbaan niet kan innemen. Alle plannen die ik had kunnen tot het midden van dit jaar in de kast.

Waarschijnlijk zal de plaats van Woodward worden ingenomen door de 1e reserve op de lijst de Fin Aki Pekka Mustonen. (bron: grasbaan & speedway)

Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina