van der Steen met wildcard in Eenrum

Coureur Henry van der Steen mag met een wildcard deelnemen aan het WK langbaan in Eenrum op 16 augustus. Dat heeft de FIM vandaag aan de KNMV laten weten.

www.rocksracing-team.nl

De 27-jarige Van der Steen is uiteraard zeer content met de toekenning van de wildcard: "Vorig jaar was ik eerste reserve in Eenrum en vanochtend hoorde ik dat ik de wildcard had gekregen en daar ben ik heel erg blij mee. Op basis van mijn resultaten van het seizoen tot nu toe had ik er wel op gehoopt, maar had ik er nog niet op gerekend".

Voor de wedstrijd in Eenrum staan er eerst nog een tweetal andere belangrijke wedstrijden op de planning. De Friese coureur is dan ook voorzichtig met het uitspreken van verwachtingen voor de WK-wedstrijd in Eenrum.

"Ik concentreer me nu eerst voor het aanstaande weekend op Staphorst (EK-finale, red.) en een week later Werlte (WK Challenge, red.).

In Eenrum gaan we ons best doen om zoveel mogelijk punten te halen. Het is een zwaar veld met veel toppers, al dring ik daar de laatste tijd veel bij aan. Het wordt kijken hoe het wordt en alles zal moeten kloppen op één dag. We gaan er in ieder geval met het team voor 200% tegenaan"


Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina