Erik Riss meldt zich af voor GP Langbaan 2017

Erik Riss en Jannick de Jong in gevecht in Eenrum (Riss - 2-voudig en de Jong 1-voudig wereldkampioen)
Erik Riss en Jannick de Jong in gevecht in Eenrum (Riss - 2-voudig en de Jong 1-voudig wereldkampioen)

Erik Riss meld op zijn Facebook pagina geen deel te nemen aan de GP Langbaan van 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Riss vermeld op zijn Facebook pagina dat hij niet zal deelnemen aan de Langbaan Grand Prix van 2017! De huidig wereldkampioen geeft aan dat hij de komende tijd de prioriteit ergens anders heeft liggen waaronder de Speedway. Afgelopen jaar werd hij nog 3de tijdens de Grand Prix in Eenrum. Na foutloze series ging hij in de finale aan de leiding totdat hij in de laatste bocht mechanische pech kreeg. Dimitri Berge won deze Grand Prix voor Jannick de Jong. Dit bericht is nog niet door de FIM bevestigd.

 

Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina