Dirk Fabriek neemt afscheid van de baansport

Afgelopen zaterdag 16 september nam Dirk Fabriek en zijn team afscheid van de baansport tijdens de internationale grasbaanraces in Vechta.

 

 

 

 

 

 

Dirk zal het huidige seizoen nog wel afmaken, en aanstaande zondag in Roden ook nog voor het Nederlandse Team aan de start staan voor de World Championship Longtrack Teams. Fabriek: "het was altijd heel mooi, maar aan alles komt een einde".

 

Fabriek zal zeker nog bij de motorsport betrokken blijven, zijn zoontje Hidde zal volgend seizoen actief in de baan komen. Daarnaast zal hij samen met zijn vrouw Ilona en trouwe monteur Johnny Flobbe gaan crossen.

 

Dirk, bedankt voor de vele jaren mooie baansport die je geleverd hebt!!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Karel Gockel (maandag, 18 september 2017 21:45)

  Heb je al aan het crossen gezien in Delfzijl.... en ook Ilona.....Hopelijk ook op de nieuw te vormen crossbaan in Staphorst langs de autosnelweg bij de nieuwe afslag die daar aangelegd wordt. Succes.

 • #2

  marten (donderdag, 21 september 2017 23:35)

  Ik heb jarenlang genoten van je geweldige inzet,en je stijl van rijden.
  Bedankt hiervoor,en veel goeds voor de toekomst

Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina