Route en wegwerkzaamheden

Als je morgen of zondag naar Eenrum komt, houdt dan rekening met diverse wegwerkzaamheden in Groningen (vanaf richting Assen) en van Groningen naar Eenrum.Er zijn diverse routes om te volgen, kijk niet alleen naar je navigatie maar ook naar de borden!

 

 

Navigatie adres: Aagstweg 2, Eenrum

 

www.groningenbereikbaar.nl kan je wellicht helpen om de beste route voor jouw uit te kiezen en om je makkelijker naar Eenrum te geleiden.

 

Eenrum can be reached via the motorway A7 (Oldenburg(Ger)-Groningen/ Drachten-Groningen) or A28 (Assen-Groningen), in Groningen you take 'Ring West' (Direction Drachten/Zuidhorn) and then direction Zuidhorn/,Aduard. Before Aduard direction Oldehove, Den Ham, Roode Haan, Warfhuizen, Wehe den Hoorn, Eenrum. Please notify A7 Groningen/ Hoogezand and the N361 Winsum/Lauwersoog is closed.

Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina