Jannick de Jong stopt als rijder in de special klasse


Pers bericht:

 

Door verschillende omstandigheden heb ik besloten om per direct te stoppen met het rijden in de specialklasse. Het doel van mijn terugkomst in de sport was om nog 1 jaar Grand Prix te rijden, helaas moest ik afgelopen jaar door een vervelende zenuwblessure de kwalificatiewedstrijd hiervoor laten schieten. Ik ondervind jammer genoeg nog dagelijks hinder van deze blessure, wat voor mij de doorslag heeft gegeven om het besluit te nemen om te stoppen.

 

Ik kijk met veel plezier terug op een fantastische carrière, waarin ik veel hoogtepunten, maar ook dieptepunten heb beleefd. Al deze momenten hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en dat heb ik te danken aan een heleboel mensen die mij in al die jaren hebben ondersteund en aangemoedigd. Ik ben erg trots dat ik deel heb mogen uitmaken van het Nederlandse succes op de WK Langbaan Teams in Roden afgelopen jaar, en deze vierde wereldtitel aan mijn palmares heb kunnen toevoegen.

 

Ik kijk erg uit naar de mooie herinneringen die ik samen met mijn gezin, familie en vrienden kan gaan maken in mijn “leven na de sport”. Ik wil alle mensen die mij in de afgelopen dertig jaar hebben ondersteund mensen langs deze weg hartelijk danken, en ik hoop jullie allen in de toekomst nog te mogen begroeten langs de baan als toeschouwer, liefhebber en fan.

 

Met sportieve groet,

Jannick de Jong

Deel ons via:


Ga naar onze Facebook pagina